Een hooglaag bed met spoed

Een hooglaag bed met spoed in huis halen is maat werk. Wij doen dat graag en kunnen daar ook maatwerk snel leveren. U krijgt meestal met weinig tijd te horen dat uw geliefde/familielid naar huis mag. Met dan terloops een opmerking zorg ervoor dat er een zorgbed of een hoog laag bed komt. Dan kan de verzorging aan bed verder gaan. 

U vraagt zich dan af wat een hooglaag bed is en hoe er snel eraan kan komen. Daarkomt dan DeZorgFirma om de hoek om u te helpen. 

Wat is een hooglaag bed in het kort

Een hooglaag bed is een bed normaal bed, maar met extra functies. Het bed kan omhoog zodat de verzorger op arbo hoogte kan werken. En er zitten valhekken op zodat de cliënt niet uit bed kan vallen. Dit tijdens het slapen maar ook tijdens de verzorging. Daarnaast kan de liggende ook in een soort van zitpositie op bed liggen. Zowel de rug als knie holte kunnen onafhankelijk van elkaar in verschillende standen gezet worden. 

Het oog wil ook wat

Het oog wil ook wat en daarom hebben wij mooi afgewerkte hooglaag bedden met verschillende hout kleuren. Dat is ook erg prettig omdat er vaak voor wordt gekozen om het bed op de benedenverdieping neer te zetten.

Maar wanneer is het maatwerk?

Met een hooglaag bed bent u alleen niet alleen klaar met het bed. Hij dient naar u toe te komen op afspraak, met eventueel montage, een geschikt matras en eventueel bruikbare opties. Dit alles zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd bij u terecht komt.

Het hooglaag bed zelf

Wij kunnen binnen no-time een bed bij u leveren. Binnen 24 uur als het echt moet. Maar. Aak hebben wij een paar dagen. Dan kunt ook zelf de tijd nemen om ruimte te maken om het bed te kunnen plaatsen. Dat plaatsen kunt u zelf doen. Binnen 10 a 30 minuten kunt u dit prima zelf doen. Wij hebben hiervoor een instructie video. Maar onze monteurs kunnen dit ook voor u doen. Een monteur komt dan ook zelf het bed brengen en gaat weg zodra u tevreden bent.

Het Matras

Het Matras wordt vaak vergeten. Wij hebben drie gepaste matrassen met ieder hun eigen voordelen. Alle drie worden met een incontinentie tijk geleverd. U hoeft dus niet bang te zijn voor ongelukjes en dat die in het matras in trekken. De tijk is makkelijk schoon te maken. 

Daarnaast moet u rekening houden met doorligplekken. Daarom zijn alle drie de matrassen voorzien van een, met een duurwoord, anti decubitus klasse. Vraag bij uw arts welke benodigd is. Onze matrassen zijn van van klasse 1 t/m 4 beschikbaar. 

Om het heel simpel te houden, kunt u kiezen uit drie matrassen. Een 1 laags, 2 laags of 3 laags schuimlaag. Zie ook voor meer info onze matrassen pagina.

Opties

Bij elk bed heeft u standaard een bed papegaai. Daaraan kan de liggende zich optrekken. Maar als een een bedtafel of een langer / breder hoog laag bed nodig heeft dan kan dat. Of een zijhek kussen. Bij een onrustige slaper. Dan is dat allemaal geen probleem.

En zodoende blijkt dat een hoog laag bed altijd maatwerk met zich mee brengt. Gelukkig hebben wij daar veel ervaring mee en helpen wij u graag. Zodat u zich met belangrijke zaken bezig kan houden.